Tuesday, June 30, 2015

Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015:

Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada!

Antara barangan Lazada Malaysia yang berkenan di hati ini:

Sokano Trendz Premium Polo Men Messenger Bag - Brown 
 
Sebab pilih beg polo:
Senang nak bawa dompet, handphone, kaca mata hitam, kunci kereta, sampul duit raya sekaligus dalam beg ni. Leather lagi, memang terbaik la!

Mitsubishi 1.0Hp Standard Air conditioner SRK/C-09CM (9000Btu)-R22 
 
Sebab pilih aircond Mitsubishi:
Nak pasang aircond kat rumah. Supaya bila tetamu datang mereka rasa lebih selesa, nyaman dengan adanya penyejuk udara ni. Lebih-lebih lagi, sekarang cuaca tengah panas. Sesuai sangat pasang aircond ni kat rumah.

Curren Men's Black Stainless Steel Strap Watch 8023
 
Sebab pilih jam Curren:
Bila berjalan masa raya nanti senang nak tengok jam. Lagipun harga promosi jam ni dijual dengan penjimatan termurah. Diskaun 77 peratus. Teringin nak miliki jam ni dan digayakan ketika raya kelak.

------------------------------------------------
 

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST 

No comments: